aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈρευνα για τον Κουτσοκούμνη: Βρέθηκε όπλο και πιστόλι

Έρευνα για τον Κουτσοκούμνη: Βρέθηκε όπλο και πιστόλι

Συνολικά οκτώ έρευνες σε κατοικίες και υποστατικά στην πόλη και επαρχία Λεμεσού πραγματοποίησαν το πρωί μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας, της ΜΜΑΔ και της ΑΔΕ Λεμεσού, σε σχέση με προσυνεννοημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και την έκρηξη βόμβας στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε μια από τις έρευνες που έγινε στην κατοικία 38χρονου, εντοπίστηκε δόκο (είδος κυνηγετικού όπλου) που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, ενώ σε επαγγελματικό υποστατικό άλλου 38χρονου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ομοίωμα πιστολιού και μια γεμιστήρα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που διήρκεσε από τις 17:30 έως τις 19:30, κλήθηκαν για ανάκριση οκτώ πρόσωπα, μεταξύ αυτών και παράγοντες του ποδοσφαίρου, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύψει οτιδήποτε.

Όπως εξάλλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η Αστυνομία θα συνεχίσει με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες, σε μια προσπάθεια πλήρης διαλεύκανσης της υπόθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ