aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈρανος για τον 11χρονο Ιωάννη Κωνσταντίνου

Έρανος για τον 11χρονο Ιωάννη Κωνσταντίνου

Ο πιστός φίλος της ΑΕΚ, Ανδρέας Παττίχης, μέσω του facebook καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ που θα βρεθεί αύριο στο γήπεδο, για το ματς με τη Σλόβαν, να βοηθήσει όσο μπορεί οικονομικά τη οικογενείας του 11χρονου Ιωάννη Κωνσταντίνου.

Στόχος είναι να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για να μπορέσει ο μικρός μας φίλος να μεταβεί στην Αγγλία για το επόμενο στάδιο της θεραπείας του στην οποία και υποβάλετε.

Η κοινοποίηση του στο facebook: «Με τη σύμφωνη γνώμη και έγκριση της οικογενείας του 11χρονου Ιωάννη Κωνσταντίνου θα διεξάγουμε έρανο προσφοράς αύριο στο παιχνίδι της ΑΕΚ μας με τη Σλόβαν. Στόχος να μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό για να μπορέσει ο μικρός μας φίλος να μεταβεί στην Αγγλία για το επόμενο στάδιο της θεραπείας του στην οποία και υποβάλετε.

Εθελοντές θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου και καλούμε όσους και όπως μπορούν να προσφέρουν. Ευχαριστούμε τον πατέρα του μικρού, Πανίκο, και τη μητέρα του Μαρία για την εμπιστοσύνη τους και ευελπιστούμε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα! Αν υπάρχουν άτομα που θέλουν να βοηθήσουν παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ