aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕΠΟΣ στην «Αρένα»: Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι, κόκκινη και δύο ακυρωθέντα τέρματα

ΕΠΟΣ στην «Αρένα»: Οκτώ γκολ, δύο πέναλτι, κόκκινη και δύο ακυρωθέντα τέρματα

Πράγματα και θαύματα στην «ΑΕΚ Αρένα» με τα γκολ να πέφτουν «βροχή» σ’ ένα ματς με οκτώ γκολ, δύο τέρματα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που ακυρώθηκαν (το ένα κακώς), δύο πέναλτι για την ΑΕΚ (το δεύτερο κακώς καταλογίστηκε) και μία αποβολή (76’ Γκαρσία) για τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 1-0 (Φιόλιτς 22’), η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 3-1 (24′ Αγκιρί, 33′ Θεοδώρου, 42′ Βαλλιάνος), που ήταν και σκορ ημιχρόνου, όμως οι Λαρνακείς το «γύρισαν» σε 4-3 με τρία τέρματα του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 46′, 55 (πέναλτι), 64′ (πέναλτι). Η Ένωση ισοφάρισε με τον Ρουσιά στο 73’.

Τονίζουμε πως κακώς ακυρώθηκε τέρμα του Αγγελή στο 21’ με το σκορ στο 0-0, ενώ δεν έπρεπε να καταλογιστεί το δεύτερο πέναλτι για την ΑΕΚ, αφού δεν έγινε παράβαση από τον Αμπαρτζουμιάν στον Γιάννου. Λίγο πριν το τέλος μετά από εκτέλεση κόρνερ της ΑΕΚ η μπάλα φαίνεται να κτυπά σε χέρι ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, σε μία άλλη φάση που θα συζητηθεί.

Δείτε όλες τις φάσεις και την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ