aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπίθεση Τορναρίτη σε Κίκο: «Χρωστάει 5.600, έχει μεγαλύτερο χτηνό που τον γάρο»

Επίθεση Τορναρίτη σε Κίκο: «Χρωστάει 5.600, έχει μεγαλύτερο χτηνό που τον γάρο»

Με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Τορναρίτης, προσπαθεί κάπως να… εκδικηθεί τον Κίκο ο οποίος απαιτεί τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος για να μετεγγραφεί σε άλλη πιο μεγάλη ομάδα, ασχέτως αν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να του τα δώσει μέχρι το τελευταίο σεντ.

Γνωστοποίησε (δεν το υιοθετούμε εμείς αυτό) πως ο Κίκο χρωστά ενοίκια €5.600 και ενώ πήρε μπροστά €10.000 για τον σκοπό αυτό, ενώ ανάμεσα σε άλλα «κράζει» τον Μπερνάρντο Βασκονσέλος που είναι μάνατζερ και συνεργάτης του προέδρου της Δόξας (επίσης μάνατζερ κάτι που απαγορεύει η ΦΙΦΑ) Κώστα Χριστοδούλου άλλως «Καραβίδας».

Αναλυτικά:

«Και για να τελειώνουμε ο ποδοσφαιριστής Κίκο με βάση τις προκαταβολές που πήρε είναι πληρωμένος και τον Μάρτιο. Δια τον λόγο ότι έχει συμβόλαιο και του χρόνου, τον συνάντησα προσωπικά την 22 Μαΐου παρουσία έξι ατόμων και συμφωνήσαμε να τον ξανά πληρώσω τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, έτσι ώστε να πάει να πληρώσει τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε, όπου χρωστά €5.600. Σημειώστε ότι για τα ενοίκια πήρε μπροστά €10.000.

Διαβάστε επίσης

Μας είπε θα πάει και να έρθει να πάρει της επιταγές από τον Ολυμπιακό να τις υπογράψει από πίσω και να τις δώσουμε στα ενοίκια που χρωστά. Αντί να έρθει να πάρει τις επιταγές του, ο ΝΕΟΣ μάνατζερ του ο Βασκονσέλος, συνεργάτης άλλου γνωστού μάνατζερ (σ.σ. ναι, καλά καταλάβατε, του Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα») έβαλε τον Δικηγόρο του ΠΑΣΠ να μας στείλει επιστολή τερματισμού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τον παίκτη σε όλες τις Κυπριακές ομάδες.

Σημειώστε πως για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κίκο του χρόνου στον Ολυμπιακό, έχουν πάρει κάποιοι μάνατζερ μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Ολυμπιακό! Ε λοιπόν σας λέω πως “έχει μεγαλύτερο χτηνό που τον γάρο”…

Συμπεράσματα σε σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ