aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Επιστολή σε ΚΟΑ και ΚΟΠ για την ταυτοποίηση»

«Επιστολή σε ΚΟΑ και ΚΟΠ για την ταυτοποίηση»

Η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», σε σχέση με την επιστολή που της απέστειλε η Ομόνοια για το ζήτημα της ταυτοποίησης των φιλάθλων στους αγώνες της ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» και για το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και πέρα.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχω μόνο την επιστολή της Ομόνοιας, στην οποία έχω απαντήσει, αλλά έχω και από άλλες ομάδες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο γύρω από τη λειτουργία της πλατφόρμας της ΑΕΚ για συλλογή δεδομένων των οπαδών και επιπλέον η συλλογή δεδομένων των οπαδών, ενδέχεται να παραβαίνει τις διατάξεις του Νόμου.

Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ζητήσει η Ομόνοια
Ταυτοποίηση: Η απάντηση της ΑΕΚ στην Ομόνοια

Επίσης ανέφερε πως απέστειλε ερώτημα στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ: «Έχω στείλει σχετικό ερώτημα στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ, για να πάρω όλα τα δεδομένα που πρέπει και να τηρηθεί η νομοθεσία. Η νομοθεσία εφαρμόζεται το δοκούν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Η ΑΕΚ απάντησε σε προηγούμενη επιστολή ότι δεν τηρεί πλατφόρμα διατήρησης δεδομένων, στην επιστολή της Ομόνοιας όμως φαίνεται κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ