aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσκεψη με… φόντο τον Τζιόλη!

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του Πολ Κουτσολιάκου. Επειτα από την προ ημερών επίσκεψη στην Κύπρο ο ομογενής ατζέντης βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα, προκειμένου να΄χει έναν κύκλο επαφών με όλους τους ποδοσφαιριστές του. Η συγκεκριμένη παρουσία δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις σε ότι αφορά τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ως γνωστόν ο διεθνής μέσος βρίσκεται στην «κατάψυξη» και δεν υπολογίζεται στον ΠΑΟΚ κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Η πλευρά του παίκτη θα επιδιώξει να περάσει μια ώρα αρχύτερα την πόρτα της εξόδου, και μένει να φανεί αν και κατά πόσον η επίσκεψη Κουτσολιάκου στην Θεσσαλονίκη δύναται να σπρώξει τον Τζιόλη προς το…exit!

Α και που ‘στε: Ο εν λόγω agent δεν έχει καμία πλέον επαγγελματική σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον οποίο εκπροσωπούσε μέχρι πρότινος, με τις δύο πλευρές να διακόπτουν την κοινή πορεία τους τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά την επέκταση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020.

Και το υπενθυμίζουμε αυτό, για να μην τυχόν συνδυαστεί η παρουσία του Κουτσολιάκου στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του «Δικεφάλου του Βορρά» (και) με την υπόθεση του «Τζάβε» και τη δυσμενή μετάθεση του διεθνούς αμυντικού στη δεύτερη ομάδα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ