aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣEπίσημο: Τέλος εφτά παίκτες από την ΑΕΚ

Eπίσημο: Τέλος εφτά παίκτες από την ΑΕΚ

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στην ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία με εφτά ποδοσφαιριστές, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και δεν θα ανανεωθούν. Πρόκειται για τους Όιερ Σανχούρχο, Ρομπέρτο Ροσάλες, Κύπρο Χριστοφόρου, Αρτέμ Γκρόμοφ, Νεμάνια Νίκολιτς, Μαρίν Γιάκολις (ολοκλήρωση δανεισμού) και Μίλος Γκόρντιτς (ολοκλήρωση δανεισμού).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τους Oier Sanjurjo, Roberto Rosales, Κύπρο Χριστοφόρου, Artem Gromov και Nemanja Nikolic, καθώς επίσης και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον δανεισμό των Marin Jakolis και Milos Gordic.

Συγχαίρουμε τον Oier για την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα μας αποτέλεσε τον τελευταίο της σταθμό.

Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ