aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEπηρεασμένος αρνητικά o κόσμος

Eπηρεασμένος αρνητικά o κόσμος

Με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα ο κόσμος της ΑΕΚ είναι επηρεασμένος αρνητικά και η προσέλευσή του στο ντέρμπι αποτελεί ερωτηματικό. Δεν αναμένεται να είναι πολλοί οι οπαδοί που θα βρεθούν στο Τσίρειο, όμως ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση καλούν τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ιδιάκεθ.

Θυμίζουμε ότι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 12 ευρώ, του μαθητικού στα 8 ευρώ και παιδικά εισιτήρια θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους. Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30, ενώ το συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου στις 15:00.

Άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιαστεί ακόμη πιο βελτιωμένη, μιας και ο Απόλλων βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες βδομάδες και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, κόσμος και παίκτες καλούνται να ενώσουν δυνάμεις για να έρθει μία μεγάλη επιτυχία που θα διαφοροποιήσει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ