aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπιμένει και πιέζει για τον Κατελάρη

Επιμένει και πιέζει για τον Κατελάρη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Φάνο Κατελάρη είναι η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει παρατήσει το θέμα απόκτησης του Κύπριου διεθνή μέσου από την Ομόνοια. Ο Άντερ Μουρίγιο εκτιμά απεριόριστα τον Κατελάρη και είναι η πρώτη του επιλογή από την κυπριακή αγορά. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι σε συνεχή επαφή με την Ομόνοια για το όλο θέμα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σχετικά με το οικονομικό σκέλος.

Οι «πράσινοι» είχαν απορρίψει την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ και τώρα οι συζητήσεις βρίσκονται πάνω σε άλλη βάση. Για την ομάδα της Λάρνακας το ιδανικό σενάριο θα ήταν το όλο θέμα να κλείσει ακόμη και εντός της βδομάδας ή το αργότερο της επόμενη βδομάδα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πολωνία.

Η ΑΕΚ πιέζει την Ομόνοια και θέλει τον Κατελάρη, κάτι που δείχνει πόσο τον πιστεύει ο Μουρίγιο. Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά στις ομάδες που διαπραγματεύονται με την Ομόνοια, μιας και ο Παναθηναϊκός παρά τα όσα φημολογούνται δεν έχει καταθέσει νέα πρόταση και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από την ομάδα του Δώνη. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ σημαντικά για το αν θα μπορέσει η ΑΕΚ να υλοποιήσει τη μετεγγραφή. Στα άλλα μετεγγραφικά θέματα δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Ο Μουρίγιο θέλει να δει τι θα γίνει με Κατελάρη, αλλά και κάποιες άλλες περιπτώσεις με παίκτες κάτω των 22 και ακολούθως θα ζυγίσει τα δεδομένα. Ο Ασούμπρε θα πάει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία, όμως οι πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ δεν είναι πολλές. Για τον Χόρχε Λαρένα όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει, όμως υπάρχει ακόμη ένα μικρό παράθυρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ