aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπιμένει για την απόκτησή του ο Κρίστιανσεν

Επιμένει για την απόκτησή του ο Κρίστιανσεν

Με την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λιντς, ασχολούνται για μια ακόμα φορά οι Άγγλοι. Δημοσίευμα της Τρίτης (2/1) αναφέρει πως η Λιντς θα μπορούσε να αποκτήσει τον Πρίγιοβιτς πιο φθηνά από την ρήτρα του.

Οι Άγγλοι επικαλούνται δημοσιεύματα από την Σερβία που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα έκανε αποδεκτή και μια προσφορά κοντά στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ (4 εκατομμύρια λίρες). Μάλιστα τονίζεται πως η Λιντς δεν θα μπορούσε να καταβάλει την ρήτρα του ποδοσφαιριστή που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια.

Στην συνέχεια γίνεται για ακόμα μια φορά αναφορά στην εώς τώρα πορεία του Πρίγιο με τους Άγγλους να σημειώνουν επίσης ότι με δικό του γκολ η Σερβία κλείδωσε την θέση της στο Μουντιάλ. Παράλληλα δίνουν εικόνα και για το επιθετικό πρόβλημα της Λιντς, που απέτυχε να σκοράρει στα δυο τελευταία της παιχνίδια για την Championship.

Τελειώνοντας ο αρθρογράφος συμπληρώνει ότι η Αγγλική ομάδα θα πρέπει να κάνει μια… ερώτηση στον ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει αν όντως ένα ποσό της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων είναι αρκετό για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ