aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈπεσε στην «παγίδα» του Άρη η ΑΕΚ! (pics)

Έπεσε στην «παγίδα» του Άρη η ΑΕΚ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η ΑΕΚ σήμερα στο Τσίρειο μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Άρη. Αν και η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, ο μαχητικός Άρης δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να φύγει με την νίκη από την Λεμεσό και κέρδισε επάξια το βαθμό της ισοπαλίας. Η ΑΕΚ μετά την απώλεια αυτή έφτασε τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, ο οποίος όμως είναι με αγώνα λιγότερο. Στην 11η θέση της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης με 15 βαθμούς.

Η δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτα στην αναμέτρηση με τον Άρη να ανοίγει νωρίς το σκορ στο 11’ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μάρτινς που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η ΑΕΚ στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ, μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου όπου ισοφάρισε. Στο 45’ το σουτ του Μαλόκου κόντραρε στον Τρισκόφσκι και κατέληξε στα δίκτυα του Γιανακόπουλου κάνοντας το 1-1.

Η ΑΕΚ είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας στην επανάληψη, αλλά συνάντησε την σθεναρή αντίσταση του Άρη που δεν τις επέτρεψε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Οι κιτρινοπράσινοι βρήκαν την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα στο 83’ όταν ο Εγγλέζου βγήκε τετ α τετ με τον Γιανακόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 90’+2 ο Χαραλάμπους είχε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και να στείλει τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΖ (29/1), ενώ ο Άρης είναι τυπικά φιλοξενούμενος της ΑΕΛ στο Τσίρειο (30/1).

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Σιόστεντ, Ράντου, Άλβαρεθ, Ευσταθίου, Παχίπης, Αουρέλιο, Μάρτινς, Αντωνίου (86’ Βέλνα), Παύλου (66’ Φράγκος), Σκούρτης (66’ Γκονσάλες).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μινιό, Ορτίθ, Τρουγιόλς (61’ Χαραλάμπους), Μόισοφ, Καταλά (46’ Ακοράν), Γαρίδο, Λαμπάν (41’ Μπόλιεβιτς), Λαρένα, Εγγλέζου, Μαλόκου, Τρισκόφσκι.

Σκόρερ: 11’ Μάρτινς / 45’ Τρισκόφσκι.

Κίτρινες: Ευσταθίου, Παχίπης, Αουρέλιο, Ράντου / Εγγλέζου, Λαρένα.

Γηπεδο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου.

4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου.

Το live του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ