aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Έπεσε» μαχόμενη η ΑΕΚ στην «Μπάι Αρένα» (pics)

«Έπεσε» μαχόμενη η ΑΕΚ στην «Μπάι Αρένα» (pics)

Έκανε ό,τι μπορούσε μέσα στην «Μπάι Αρένα» η ΑΕΚ, όμως δεν άντεξε στην ανωτερότητα της Λεβερκούζεν και φεύγει από τη Γερμανία με την ήττα (4-2), που είναι η δεύτερη της στον 1ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον τα πράγματα γίνονται γι’ αυτήν ακόμη δυσκολότερα σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ματς θα πιστεύουν ότι η λαρνακιώτικη ομάδα έπεσε αμαχητή. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα και το τελικό σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Οι κιτρινοπράσινοι του Αντόνι Ιραόλα είχαν πολύ καλή παρουσία, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τρισκόφσκι (25′) και να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλό τους.

Παρά το γεγονός ότι Λαρνακείς ισοφαρίστηκαν πριν τη λήγη του ημιχρόνου με τον Χάβερτς (44′) και δέχθηκαν την ανατροπή στο ξεκίνημα του δεύτερου με τον Αλάριο (48′), κατάφεραν να παραμείνουν μέσα στο κόλπο ενός θετικού αποτελέσματος μέχρι το 88ο λεπτό όταν δέχθηκαν το τρίτο γκολ και πάλι από τον Αλάριο.

Και όμως, ακόμη και εκείνο το γκολ δεν πτόησε την ΑΕΚ, η οποία συνέχισε να πιέζει στα τελευταία λεπτά και μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ράσπας (90+1′), ο οποίος είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα. Τελικά οι Γερμανοί σκόραραν ξανά στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Μπραντ (90+2’) και… σκότωσαν τα όνειρα των κιτρινοπράσινων για ένα θετικό αποτέλεσμα, πανηγυρίζοντας μια δύσκολη και συνάμα σημαντική νίκη γι’ αυτούς στην προσπάθεια που κάνουν για κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο.

Σκόρερ: 44′ Χάβερτς, 48′, 88′ Αλάριο, 90+2′ Μπραντ / 25′ Τρισκόφκσι, 90+1′ Ράσπας

Κίτρινες: Κοχ, Γουέντελ, Μπελαράμπι, Ντράγκοβιτς, Σ. Μπέντερ / Γκονθάλεθ, Κάσες, Ακοράν, Σίλβα

Αποβολές: 

Λεβερκούζεν: Χραντέσκι, Σ. Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Λ. Μπέντερ, Μπέιλι (46′ Αλάριο), Γουέντελ, Κοχ (83′ Γέβνταϊ), Χάβερτς (70′ Μπραντ), Φόλαντ, Βάιζερ, Μπελαράμπι.

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Ακοράν, Τομάς (66′ Τέτε), Τρισκόφσκι, Χέφελ, Κάσες (82′ Ασούμπρε), Γκονθάλεθ, Γιάννου (89′ Ράσπας).



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ