aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕπαναρχίζει το πρωτάθλημα

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Μετά τη διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, οι ομάδες επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι όφ, να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις, τόσο στον Α’ όμιλο, όσο και στον Β’ όμιλο.

Το Σάββατο, στις 19:00, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΑΕΚ Αρένα, τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας, που βρίσκεται στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Ως εκ τούτου αντιμετωπίζει τον αγώνα του Σαββάτου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Με τον ίδιο στόχο όμως, ταξιδεύει στη Λάρνακα και ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι», δεν μπορούν να σκέφτονται οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, η οποία θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου συνεχίζεται την Κυριακή με 2 αναμετρήσεις. Στις 17:00 η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα, με τι 2 ομάδες να θέλουν τη νίκη, η κάθε μια για τους δικούς της σκοπούς. Οι μεν «πράσινοι», για την προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη, οι δε «γαλάζιοι», για να συνεχίσουν να ελπίζουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στις 18:00 η Ανόρθωση φιλοξενεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την ΑΕΛ. Η «κυρία», μπορεί να μην κυνηγά κάποιο στόχο, εντούτοις ο Ρόνι Λέβι θέλει να κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και τους προετοιμάζει για τον αγώνα της Κυριακής με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λάρνακα για τη νίκη, ενώ παράλληλα ευελπιστεί σε απώλειες των ομάδων που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α’ ομίλου

3η Αγωνιστική

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

19:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ

18:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΛ

Βαθμολογία Α’ ομίλου

1 ΑΠΟΕΛ 68

2 ΑΠΟΛΛΩΝ 61

3 ΑΕΚ 59

4 ΟΜΟΝΟΙΑ 54

5 ΑΕΛ 52

6 ΑΝΟΡΘΩΣΗ 39

Οι αναμετρήσεις του Β’ Ομίλου θα διεξαχθούν το Σάββατο 1η Απριλίου και τη Δευτέρα 3 Απριλίου.  Το Σάββατο στις 16:00 η Δόξα υποδέχεται την Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, θα κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για παραμονή στην κατηγορία και ως εκ τούτου η κατάκτηση των τριών βαθμών, στο παιχνίδι του Σαββάτου, αποτελεί μονόδρομο. Από την πλευρά της και η Καρμιώτισσα αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τη Δόξα ως τελικό, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στις 17:00, ο Άρης υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, έτσι ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με την αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – Ερμής, που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Β’ ομίλου

3η Αγωνιστική

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

16:00 ΔΟΞΑ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

17:00 ΑΡΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

19:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΕΡΜΗΣ

Βαθμολογία Β’ Ομίλου

1 ΕΡΜΗΣ 38

2 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 34

3 ΕΘΝΙΚΟΣ 30

4 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 30

5 ΑΡΗΣ 30

6 ΔΟΞΑ 23

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ