aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈντονος ο Νεοφυτίδης για άκυρα συμβόλαια, τα έβαλε με Υπ. Υγείας και παράγοντες

Έντονος ο Νεοφυτίδης για άκυρα συμβόλαια, τα έβαλε με Υπ. Υγείας και παράγοντες

Σε καταγγελίες σχετικά με άκυρα συμβόλαια προχώρησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στις ενέργειες ορισμένων διοικήσεων, όπως επίσης και στις συνθήκες που διεξάγονται τα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων. Παράλληλα, μίλησε (Super Sport FM 104.0) και για την διακοπή όπως επίσης και το πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Για τις καταγγελίες για τα συμβόλαια: «Δεν είναι κάτι καινούργιο και δεν αφορά τα διπλά συμβόλαια. Όταν κάποιος πάει να υπογράψει συμβόλαιο, για να είναι έγκυρο, πρέπει να είναι σε τρία αντίτυπα και να έχει υπογραφή του προέδρου, του γενικού διευθυντή και του ποδοσφαιριστή. Οι παράγοντες βάζουν τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν φωτογραφίες και υπογράφει ο πρόεδρος ή ο γενικός διευθυντή. Η ομάδα κρατά το συμβόλαιο. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογραφή, είτε του προέδρου, είτε του γενικού γραμματέα είναι άκυρο, αφού δεν το δέχεται η ΚΟΠ. Τα μέλη μας νομιζόμενοι πως όλα είναι καλά, δουλεύουν στην προετοιμασία, βγαίνει ένας τραυματισμός και έρχεται ο πρόεδρος και του λέει να πάει στο ΓΕΣΥ για την εγχείρηση που πρέπει να περιμένει πέντε μήνες. Του λένε ότι δεν μπορούν να τον πληρώνουν λόγω του τραυματισμού. Βεβαίως φταίνε και οι παίκτες. Πρέπει να είναι προσεχτικοί. Βρήκαμε και συμβόλαια που ήταν κατατεθειμένα με 13 ευρώ. Πρέπει να έχουν το νου τους. Με την παρούσα κατάσταση πήγαμε 15 χρόνια πίσω».

Για τις ώρες διεξαγωγής των φιλικών αγώνων: «Πρόσφατα κάποιοι μεγαλοπαράγοντες έκαναν τους υπέρμαχους της υγείας των ποδοσφαιριστών. Οφείλουν να διεξάγουν φιλικά σε ώρα με θερμοκρασία κάτω των 32 βαθμών. Όλοι αυτοί οι υπέρμαχοι για την υγεία, σήμερα ξέχασαν τα πρωτόκολλα της υγείας. Κάποιοι με κατηγορούσαν ότι τα γήπεδα είναι αχούρι και έλεγαν ότι πρέπει να προφυλάξουμε τους ποδοσφαιριστές. Ο καθένας βλέπει το συμφέρον του. Πρέπει να σταματήσουμε τους θεατρινισμούς και αναφέρομαι στον Υπουργό Υγείας. Ήταν παρόν στο Προεδρικό. Τι άλλαξε τώρα με την απομόνωση του ατόμου και όχι της ομάδας, όπως έλεγαν τότε; Είχαμε πολιτικές κατευθύνσεις. Δεν διαφωνώ με το πρωτόκολλο. Απλά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πριν ένα μήνα. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα μας, αφού ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές ελεγχόμενοι και δεν είχαμε εισαγόμενα κρούσματα. Αυτό που έγινε στο Προεδρικό, ήταν μια καλοστημένη θεατρική παράσταση για να δικαιολογήσουμε την απόφαση στην UEFA».

Για το αν τηρείται το πρωτόκολλο στα φιλικά: «Δεν είμαι αρμόδιος για να γνωρίζω. Εμείς ενημερώσαμε τους ποδοσφαιριστές μας να είναι προσεχτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ