aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈντονος για Τρισκόφσκι και Σιαθά, τα δεδομένα για Ντάρμπισαϊαρ

Έντονος για Τρισκόφσκι και Σιαθά, τα δεδομένα για Ντάρμπισαϊαρ

Καμία συμφωνία με τον Θεοδόση Σιαθά και καμία πρόταση δεν έχει υποβληθεί στον ποδοσφαιριστή ήταν η τοποθέτηση του Κυριάκου Δημητρίου για τις πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να κινείται για την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων σημείωσε ότι δεν μπαίνουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για κανέναν.

«Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για τον Σιαθά θα πω ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, δεν έχουμε υποβάλει πρόταση και ο τεχνικός μας διευθυντής είπε ότι δεν μπαίνουμε σε διαδικασία πλειστηριασμού για κανέναν παίκτη», ήταν η σχετική τοποθέτηση και ακολούθως διέψευσε τα περί πρότασης παραχώρησης του Ιβάν Τρισκόφσκι σε ομάδα της Κίνας.

«Για τον Τρισκόφσκι ουδεμία πρόταση έχουμε δεχθεί για τον ποδοσφαιριστή μας, ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη. Έχει ήδη απαντήσει και ο πρόεδρος μας, σε συνέντευξη τύπου που έγινε, για το θέμα του “Τρίσκο”, ότι δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση για τον αρχηγό μας Για τον Ντάρμπισαϊαρ δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο. Δεν πρέπει ο κόσμος να παρασύρεται από αυτά που διαβάζει. Έχουμε οκτώ συμφωνίες στο σύνολο, θα συνεχίσουμε με 3-4 προσθήκες για να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για τις μετεγγραφικές κινήσεις που υπολείπονται, είπε: «Θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση της αμυντικής μας γραμμής σίγουρα και ο Τσάβι Ρόκα θα βρει τους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν και να μπορέσει η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια σε όποια θέση και να αγωνίζεται ο κάθε παίκτη».
Για την προετοιμασία: «Ήδη άρχισαν να επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές μας και την Πέμπτη θα κάνουμε τα εργομετρικά και μέχρι την Δευτέρα θα ανακοινώσουμε τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε σε Κύπρο και εξωτερικό και γενικότερα τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας μας. Πάμε για ένα restart και χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας στην ομάδα. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα επιστρέψει στα στάνταρ που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και ότι η περσινή χρονιά ήταν μια κακιά παρένθεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ