aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈντονο πρέσινγκ για Πάντιτς

Έντονο πρέσινγκ για Πάντιτς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Δόξα θέλησε προσφάτως να «δέσει» τον Αλεξάντερ Πάντιτς έως τον Μάιο του 2022 παρά το ενδιαφέρον ομάδων για παραχώρησή του. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου, δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί ο Σέρβος στόπερ τη δεδομένη στιγμή.

Γι’ αυτό και θέλησε να του επεκτείνει το συμβόλαιό του, ώστε το προσεχές καλοκαίρι να ζητήσει μεγαλύτερο ποσό για παραχώρησή του. Ωστόσο, η ΑΕΚ Λάρνακας πιέζει για απόκτηση του 28χρονου στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του goal.com.cy, ο σύλλογος της Λάρνακας που εξέφρασε ενδιαφέρον προ ημερών για τον Πάντιτς, επανήλθε δυναμικά σήμερα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Οι Λαρνακείς παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προσφέρουν ποσό που θα αφήσει ικανοποιημένη την πλευρά της Δόξας, ώστε να ανάψει πράσινο για παραχώρηση του Πάντιτς. Την ίδια ώρα, όμως, ο Σέρβος αμυντικός δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» να μετακινηθεί στην ομάδα της Λάρνακας τη δεδομένη στιγμή. Θέλει να βοηθήσει τη Δόξα να υλοποιήσει τον στόχο παρουσίας στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Εφόσον επιτευχθεί, θα επιτρέψει και στον ίδιο να αυξήσει τις μετοχές του και το προσεχές καλοκαίρι να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες που θα του επιτρέψουν να πάρουν υψηλότερο συμβόλαιο. Μια τέτοια εξέλιξη θα επιφέρει και στη Δόξα μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το πρέσινγκ που ασκεί η ΑΕΚ στην πλευρά της Δόξας, ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην πορεία αφού η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ακόμη αρκετό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ