aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕΝΠ-ΑΕΚ: Βαρ-έλα να με τελειώσεις! (vid & pics)

ΕΝΠ-ΑΕΚ: Βαρ-έλα να με τελειώσεις! (vid & pics)

Μεγάλη… πολύ μεγάλη νίκη πήρε απέναντι στην ΑΕΚ η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Tάσος Μάρκου», κερδίζοντας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Επιτυχία που δίνει ανάσες βαθμολογικές στην ομάδα του Τσεντομίρ Γιαννέφσκι στην προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία.

Με την επιτυχία της αυτή, η παραλιμνίτικη ομάδα ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη αφού πλέον είναι 10η με 15 πόντους, έναν περισσότερο από τον 11ο Εθνικό Άχνας, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στην έκτη θέση με 25 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει την ΑΕΛ που είναι στον +1 πόντο και στην 5η θέση.

Η ΑΕΚ έδειξε από νωρίς πως δεν αστειευόταν αφού είχε τον έλεγχο. Στο 18’ οι κιτρινοπράσινοι άνοιξαν τον σκορ (1-0) με έξυπνο και ιδανικό πλασέ του Ναράνχο από το ύψος του πέναλτι έπειτα από πανέμορφη ασίστ του Χέφελ, κι έτσι ο 25χρονος Ισπανός φορ στο ντεμπούτο του μας συστήθηκε με γκολ.

Στη όμως, συνέχεια ήταν σαν να έπεσε ο διακόπτης για τους παίκτες του Ηλία Χαραλάμπους, αφού οι βυσσινί έβγαιναν μπροστά και δημιουργούσαν κινδύνους. Σε μία από τις επισκέψεις τους στην περιοχή του Τόνιο, ή καλύτερα στην πρώτη τους αξιόλογη προϋπόθεση για γκολ, η ΕΝΠ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 38’, μετά από μπαλιά του Ριέρα, ο Βαρέλα ήρθε από πίσω και με άπιαστο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ενδιαφέρον δεν ήταν στα ίδια επίπεδα με αυτά του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί από τους φιλοξενούμενους και μάλιστα είχαν δοκάρι στο 83’ με τον Αμπαρτζουμιάν. Επέμεναν ωστόσο, και κατάφεραν με τον Βαρέλα (δεύτερο προσωπικό γκολ) στις καθυστερήσεις 90’ + 1 να φέρουν τα κάτω-πάνω και να κερδίσουν την ΑΕΚ με 2-1.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΕΝΠ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Κλάιμαν, Aμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Βαρέλα (90+5′ Μουλαζίμης), Σπόλιαριτς, Ριέρα, Ουντότζι, Ρουσιάς (70′ Σαντίκ), Θεοδώρου (90+3′ Αγκίρι).

ΑΕΚ (Ηλίας Χαραλάμπους): Τόνιο, Φερνάντεθ, Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ, Ιωάννου (82′ Κίβενι), Τάντι (72′ Τζιολοβάρτ), Πλάνας, Σάστρε, Τέτε, Χέφελ (62′ Ακοράν), Ναράνχο.

Σκόρερ: 38′, 90+1′ Βαρέλα / 18′ Ναράνχο

Κίτρινες: Ριέρα (6η), Βαλλιάνος, Aμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς (3η) / Τάντι (3η), Χέφελ, Φερνάντεθ.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Τέταρτος: Αναστάσης Αναστάση.

Παρατηρητής διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ