aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΕνώπιον δικαστηρίου Μασιάς – Κωνσταντίνου, οι καταθέσεις οδήγησαν σε σύλληψη

Ενώπιον δικαστηρίου Μασιάς – Κωνσταντίνου, οι καταθέσεις οδήγησαν σε σύλληψη

Ντόμινο εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Αστυνομία πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (11/2) χειροπέδες στον πρόεδρο της Αγίας Νάπας (νυν ατζέντη ποδοσφαιριστών) και πρώην διαιτητή, Δημήτρη Μασιά και τον διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, οι οποίοι είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αγώνα.

Οι Αρχές έβαλαν στο «μικροσκόπιό» τους την αναμέτρηση ανάμεσα στον Οθέλλο Αθηαίνου και την Αγία Νάπα (0-1) για την 2η αγωνιστική του ομίλου Premier της Β’ Κατηγορίας που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (8/2). Η ομάδα της Αθηαίνου εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς δέχθηκε τρεις κόκκινες από το 80’ και έπειτα, ενώ ο αγώνας κρίθηκε από ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε στο 90’+6 και μετέτρεψε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα ο Τζοάν Τομάς.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο: Χειροπέδες στον Μασιά και τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου!

Με ανακοίνωσή του ο Οθέλλος χαρακτήρισε «σφαγή» τη διαιτησία του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ενώ τις τελευταίες ώρες ποδοσφαιριστές του Οθέλλου μέσω της υπηρεσίας RED BUTTON, που ενεργοποίησε πρόσφατα ο ΠΑΣΠ, προχώρησαν σε καταγγελία και αργότερα έδωσαν καταθέσεις στην Αστυνομία λέγοντας πως προσεγγίστηκαν για χειραγώγηση του αγώνα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Οθέλλου: «Σφαγή από τη διαιτησία, το ξέραμε ότι θα γίνει. Λυπηθείτε μας…»

Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου θα οδηγηθούν την Τετάρτη (12/2) ενώπιον του Δικαστηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ