aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕννιάρα ο ΑΠΟΕΛ, εφτάρα η Ομόνοια, ντουζίνα η ΑΕΚ!

Εννιάρα ο ΑΠΟΕΛ, εφτάρα η Ομόνοια, ντουζίνα η ΑΕΚ!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΜΕΚ Καψάλου στο Λευκόθεο με 9-2 για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ και με 40 πλέον βαθμούς εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο, κάτι που δίνει πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα της Λευκωσίας σε όλους τους γύρους της β’ φάσης. Ο Ραφαέλ πέτυχε 4 τέρματα, από 2 οι Περικλέους και Ιακώβου και 1 ο Ζεσούς. Ντεμπούτο έκανε ο Κρέκος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Λεάντρο και Ομήρου.

Η Ομόνοια, αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος και στις αρχές τις επανάληψης, επικράτησε με 7-3 του Εθνικού Λατσιών. Σκόρερ για τους πράσινους οι Μανώλη, Χριστοδούλου, Σέζαρ, Μαντέλι (3) και Αλεξίου. Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική η νίκη της Ομόνοιας που συνεχίζει σταθερά στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας με 35 πόντους.

Μένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, η 17η που θα γίνει στις 21-22 Φεβρουαρίου και η 18η αγωνιστική που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου αλλά η διαφορά μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας δεν μπορεί να καλυφθεί αφού της Ομόνοιας της υπολείπεται μόνο ένας αγώνας μιας και στη 17η αγωνιστική έχει ρεπό.

Όλα τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής: 

ΑΕΛ – Ararat/Fonbet 2-5

ΑΠΟΕΛ – ΑΜΕΚ Καψάλου 9-2

ΑΕΚ – Αθηαίνου AC 12-0

Εθνικός Λατσιών – Ομόνοια 3-7

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ