aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEνίσχυση με το Σέρβο αμυντικό Πανκόφ (δηλώσεις)

Eνίσχυση με το Σέρβο αμυντικό Πανκόφ (δηλώσεις)

Την απόκτηση του Ράντοβαν Πάνκοφ, ανακοίνωσε το μεσημέρι η διοίκηση της ΑΕΚ. Κίνηση που έρχεται για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μιας και ο 21χρονος Σέρβος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν λαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική Ούραλ, με την οποία είχε μόλις πέντε συμμετοχές. Την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε στη Βοϊβοντίνα, έχοντας 46 συμμετοχές, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας. Το 2015 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 στην Νέα Ζηλανδία και το προηγούμενο καλοκαίρι συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 στην Πολωνία.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Πάνκοφ ανέφερε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Λάρνακας: «Είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, που μου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσω τον εαυτό μου και να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να είναι μία καλή σεζόν. Γνωρίζω την ομάδα και ότι διαθέτει και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές από τα Βαλκάνια. Είδα ότι κέρδισε με 5-0 στο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ (σ.σ.: τη Λίνκολν)».

Ακολούθως σχολίασε την παρουσία του στη Ρωσία, ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη στην Ευρώπη: «Για μένα η περασμένη σεζόν στη Ρωσία δεν πήγε όπως την περίμενα και ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη. Θέλω να αγωνιστώ με την ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο και να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Γεια σε όλο τον κόσμο. Νομίζω η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά καλή και θα μας αφήσει ευχάριστες αναμνήσεις όταν θα έχει ολοκληρωθεί».

Η κίνηση ενίσχυσης με τον Πάνκοφ είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι η τελευταία για την ομάδα της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα είναι σε επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται από εβδομάδας να προκύψουν εξελίξεις. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ κινείται πάντα με μυστικότητα και θέλει οι επαφές του να μένουν μακριά από το φως της δημοσιότητας. Κάτι που καταφέρνει στις πλείστες των περιπτώσεων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ