aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενισχύεται στον «άσο» με Σνίντερ

Η καλαθοσφαιρική ΑΕΚ ενισχύεται με τον Κούεντιν Σνίντερ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τους βοηθούς του βρήκε στο πρόσωπο του 25χρόνου άσου τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τους Ιάκωβο Παντελή, Μάριο Γεωργίου, Γιάννη Γιανναρά και Ανδρέα Σιζόπουλο την περιφέρεια των κιτρινοπρασίνων.

Ο Σνίντερ είναι ύψους 1.88 και αγωνίζεται κυρίως ως πόιντ γκαρντ και έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθότι αγωνίστηκε στην Ολλανδία και στην Φέγενορντ.

Αναλυτικά:

«Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Quentin Snider. Ο Snider είναι 25 χρόνων (14/02/1995) έχει ύψος 1.88, αγωνίζεται ως point quard και προέρχεται από την Ολλανδία και την Feyenoοrd. Ξεκίνησε την καριέρα του από το κολλεγιακό πρωτάθλημα και το Louisville και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ευρώπη, αρχικά στην Πορτογαλία με την Benfica και Imortal και στην συνέχεια στην Ολλανδία. Όλη η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ