aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ενδιαφέρον για Αζουλάι από Ανόρθωση και Ομόνοια, χαμηλές οι προτάσεις»

«Ενδιαφέρον για Αζουλάι από Ανόρθωση και Ομόνοια, χαμηλές οι προτάσεις»

Σχεδόν επί καθημερινής βάσεως ξεπροβάλλει κι ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ που κάνει λόγω για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για παίκτες από τη γειτονική χώρα. Σήμερα, η ιστοσελίδα «www.sport5.co.il» τονίζει πως για τον επιθετικό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ Σλόμι Αζουλάι επέδειξαν ενδιαφέρον η Ανόρθωση και η Ομόνοια, όμως τα χρήματα που πρόσφεραν ήταν λίγα και η ομάδα του αρνείται να τον πουλήσει. Το όνομα του Σλόμι Αζουλάι απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μετά από δημοσίευμα συναδέλφων από το Ισραήλ, όμως η περίπτωσή του δεν είχε απασχολήσει ποτέ τους «κιτρινοπράσινους».

«Θα φύγει ο Σλόμι Αζουλάι από το σπίτι της Ιερουσαλήμ; Ο μάνατζερ του ισχυρίστηκε ότι είχε στα χέρια του προτάσεις από δύο κυπριακές ομάδες: Από την Ομόνοια και από την Ανόρθωση. Ο 30χρονος Αζουλάι δεν έπαιξε ποτέ εκτός Ισραήλ και πέρασε όλη την καριέρα του σε ομάδες του πρωταθλήματος της χώρας του. Η Ανόρθωση και η Ομόνοια ενδιαφέρονται για την αγορά του, αλλά το ποσό που προσφέρουν είναι ιδιαίτερα χαμηλό και ο σύλλογος αρνείται να τον πουλήσει», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Δείτε το βιογραφικό του Σλόμι Αζουλάι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ