aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ενδιαφέρον Δώνη και κυπριακών ομάδων για Μπερτόλιο»

«Ενδιαφέρον Δώνη και κυπριακών ομάδων για Μπερτόλιο»

Τα ελλαδικά ΜΜΕ ανοίγουν τον φάκελο Φακούντο Μπερτόλιο και αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες και τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αργεντινός μέσος αμείβεται με €130.000 και ζητά €180.000 για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Λαμία.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί το ερχόμενο καλοκαίρι να μην έχει τους μεταγραφικούς περιορισμούς του περσινού, λόγω της… αδειοδότησης, αλλά με το μνημονιακό μπάτζετ του είναι υποχρεωμένος να πάει σε … έξυπνες και δοκιμασμένες λύσεις ελεύθερων παικτών. Εκεί άλλωστε έχουν επικεντρωθεί οι Νταμπίζας/Δώνης ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να απεμπλακούν από κάποια βαριά συμβόλαια τύπου Μουνιέ.

Ήδη στο ρεπορτάζ των «πράσινων» έχουν κυκλοφορήσει κατά το προηγούμενο διάστημα τα ονόματα δυο μεσοεπιθετικών, του Τσιλιάνιδη του Αστέρα Τρίπολης και του Μάζουρεκ του Παναιτωλικού. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι… Όπως άλλωστε και ο Φακούντο Μπερτόλιο της Λαμίας, που είναι ο τρίτος δημιουργικός μέσος που έχει «σταμπάρει» η «δικέφαλη» πράσινη ηγεσία (επί του αγωνιστικού).

Τι έμαθε το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ από το περιβάλλον του Αργεντινού μέσου, ο οποίος χθες πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα, σε μια φάση που πραγματικά… χάθηκε η μπάλα.

Ο Μπερτόλιο στην Λαμία έχει ετήσιες αποδοχές 130.000€ και για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ζητάει ακατέβατα 180 χιλιάρικα καθαρά συν μπόνους.

Οι ατζέντηδες του δουλεύουν την περίπτωσή του τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και στην Κύπρο.

O 29χρονος με το νούμερο δέκα, δεν το κρύβει πως προτιμάει τον Παναθηναϊκό. Και λόγω φανέλας και λόγω Δώνη. Μάλιστα όπως ακούγεται στην ελληνική πιάτσα agents, δείχνει διατεθειμένος και να τους… περιμένει αλλά και να υπογράψει με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που ζητάει από την Λαμία

Ο Μπερτόλιο κάνει γκελ και στο “Κλεάνθης Βικελίδη” κι ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης Τόνσο, μπορεί και ο Άρης να εμφανιστεί στους επίδοξους μνηστήρες του. Έχει άλλωστε ενημερώσει σχετικά την μανατζερική πλευρά του άσου από το Σαν Χοσέ της Αργεντινής

ΥΓ. Δώνης και Παντελίδης τρέφουν μεγάλη προπονητική εκτίμηση ο ένας για τον άλλον ενώ τους δένει και πολύχρονη φιλία. Ίσως , λοιπόν, να μην είναι τυχαίο πως τα ονόματα των Τσιλιανίδη, Μάζουρεκ, Μπερτόλιο που “παίζουν” στον Παναθηναϊκό ακούγονται και στον Άρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ