aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ενδιαφέρον από Κύπρο για τον Σαβιέρ του Παναθηναϊκού»

«Ενδιαφέρον από Κύπρο για τον Σαβιέρ του Παναθηναϊκού»

Ενδιαφέρον για τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού Αντόνιο Σαβιέρ, από κυπριακές ομάδες αποκαλύπτει η ιστοσελίδα newspao.gr που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τους πράσινους της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληοροφορίες που επικαλούνται, ομάδες από την Κύπρο, την Ιβηρική Χερσόνησο αλλά και ο Ατρόμητος εξετάζουν την περίπτωση του, αφού το μέλλον του στο «τριφύλλι» είναι αμφίβολο.

Το κασέ του αγγίζει περίπου τις 100.000 ευρώ.

Πρόκεται για Πορτογάλο 28 ετών που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μαρίτιμο (81 συμμ.), Τοντέλα (64 συμμ.) και Πάσος Φερέιρα (37 συμμ).

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μετεγγραφή για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Πορτογαλίας, στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε σε εφτά αγώνες, με τελευταία του συμμετοχή στις 21 Νοεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα:

Μια από τις μετεγγραφές που έγιναν φέτος και δεν έπιασαν ήταν αυτή του Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έδειξε να ξεχωρίζει και το μέλλον του στο «τριφύλλι» είναι αμφίβολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ατρόμητος και ομάδες από την Κύπρο εξετάζουν την περίπτωση του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ιβηρική και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων την Φαμαλικάο.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου δεν είναι υψηλό (κοντά στις 100.000 ευρώ) και οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα θα ληφθεί προς το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ