aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈνα τρελό ΑΕΚτζίδικο πάρτι

Ένα τρελό ΑΕΚτζίδικο πάρτι

Με ανακοίνωσή τους, οι AEK Supporters προσκαλούν τον κόσμο της ομάδας σ’ ένα τρελό ΑΕΚτζίδικο πάρτι που ετοιμάζουν πριν από τον αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας στις 20 Σεπτεμβρίου (18:00) στο χώρο στάθμευσης πίσω από το σωματείο. Ο αγώνας με τους πράσινους θα αρχίσει στις 19:00.

Αναλυτικά:

«Φίλοι ΑΕΚτζήδες από όλες τις επαρχίες της Κύπρου, Μέλη των Supporters, σας προσκαλούμε σ’ ένα τρελό ΑΕΚτζίδικο πάρτι που ετοιμάζουμε για τον αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας στις 20/09, που όπως όλοι γνωρίζετε είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το πάρτι αυτό είναι ανοικτό για ΟΛΟΥΣ ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και θα είναι στο χώρο πίσω από το Σωματείο της ομάδας μας.

Οι ΑΕΚ Supporters έχουν αναλάβει να είναι διαθέσιμος όλος ο χώρος πίσω από το Σωματείο όπου θα στηθούν δυο γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα όλοι μαζί συσπειρωμένοι με ατμόσφαιρα. Θα διατίθεντε ποτά όπως μπύρες, αναψυκτικά και νερό. Σας περιμένουμε όλους ντυμένους στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Σύσσωμοι όλοι μαζί να νιώσουμε το κοντινότερο δυνατόν λες και είμαστε μαζί της στο πέταλο του ΓΣΠ.

Είσοδος δωρεάν. Τονίζουμε πως δεν θα προσφέρουμε φαγητό αλλά όσοι φίλοι επιθυμούν, το εστιατόριο της ΑΕΚ θα είναι ανοικτό. Συσπειρωμένοι… θα είναι διαφορετικά! Όλοι μαζί δυνατά γι’ αυτό που μας αξίζει! Για την ΑΕΚ και για την ΛΑΡΝΑΚΑ! Η ισχύς εν τη ενώσει!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ