aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Εμείς τηρούμε τη συμφωνία κυρίων, καθαρά και ξάστερα. Παράδειγμα ο Ράγιος...»

«Εμείς τηρούμε τη συμφωνία κυρίων, καθαρά και ξάστερα. Παράδειγμα ο Ράγιος…»

Tο μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε στον Sports Radio 1 93.7, τον τοπικό ραδιοσταθμό της Λεμεσού o εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων ανέφέρθηκε στο κεφάλαιο με τον Χέκτορ Χέφελ που παραμένει ανοικτό, ενώ αναφέρθηκε και στη συμφωνία κυρίων μεταξύ των ομάδων του α’ γκρουπ, λέγοντας πως «εμείς είχαμε τοποθετηθεί όταν ακούστηκε το όνομα της ομάδας μας να εμπλέκεται σε συγκεκριμένη περίπτωση, αυτήν του Ρουβέν Ράγιος. Είχαμε καταστήσει σαφές την θέση μας».

Και πρόσθεσε: «Με το που ακούστηκε το όνομα μας το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι δεν μας απασχολεί η συγκεκριμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα προχωράμε τον προγραμματισμό. Ήταν πολύ ξεκάθαρο για τι θέση είχαμε βγάλει με αφορμή την συγκεκριμένη περίπτωση. Μας είχε γίνει μια κρούση και από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι δεν μας ενδιαφέρει».

«Αυτό με την συμφωνία κυρίων… είδαμε την θέση της κάθε ομάδας όπως εκφράστηκε, όπως για παράδειγμα χθες με τον Απόλλωνα. Εμείς τηρούμε την συμφωνία. Εμείς στην συγκεκριμένη περίπτωση με παράδειγμα ποδοσφαιριστή είχαμε πει την θέση μας. Καθαρά απλά και ξάστερα», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Για τις τοποθετήσεις του μάνατζερ του Χέφελ στην Κύπρο, Κώστα Χατζηψάλτη χθες στο ραδιόφωνο του Πολίτη, απάντησε:

«Ο Χέφελ είναι στην ομάδα μας εδώ και τεσσεράμισι χρόνια και δεν ξέραμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν τον γνωρίζαμε. Δεν έχει προκύψει κάτι διαφορετικό. Έχουμε κάνει μια πρόταση εμείς. Από εκεί και πέρα αναμένουμε».

Ο Χατζηψάλτης είχε δηλώσεις τα εξής: «Ο Χέφελ είναι ελεύθερος. Έχει κάποιες προτάσεις ενώπιόν του από ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού. Θα δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρει. Δεν έχει προτίμηση αν θα ‘ναι εντός ή εκτός, είναι θέμα ποσού αλλά και θέμα πρότζεκτ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα στην Κύπρο εκτός του Big-6» δήλωσε ο ατζέντης».

Για τον Σπιρόφσκι που αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή των κιτρινοπράσινων: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εμείς θα τον βοηθήσουμε, είναι σημαντικό που γνωρίζει κάποιους. Θέλουμε να τον δούμε να έρχεται να βοηθά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και ο Τριτσκόφσκι και ο Μόισοφ, τον γνωρίζουν».

Για την προετοιμασία κατέληξε: «Το πιο πιθανόν είναι να παραμείνουμε Κύπρο. Είμαστε στη διαδικασία να οριστικοποιήσουμε τα θέματα της προετοιμασίας. Το δεδομένο είναι ότι θα αρχίσουμε αρχές Ιουλίου την προετοιμασία. Μένει να οριστικοποιήσουμε που θα ακριβώς θα γίνει, τα φιλικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ