aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕλένη Μοσφιλιώτη: «Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα του Covid19»

Ελένη Μοσφιλιώτη: «Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα του Covid19»

«Ο κορωνοϊός είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να το κερδίσουμε». Το μήνυμα αυτό στέλνει μέσα από συνέντευξή της στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η διεθνής λίμπερο της ΑΕΚ Λάρνακας Ελένη Μοσφιλιώτη. Η Ελένη μιλά στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy για την πανδημία που μας πλήττει με τον Covid19, τον εαυτό της την Εθνική και την ΑΕΚ.

Η πρώτη ερώτηση είναι η συνηθισμένη με ποιον τρόπο βιώνει την πανδημία του κορωνοϊού και τη διακοπή των πρωταθλημάτων; H Ελένη λέει: «Στην αρχή ο κορωνοϊός μού προκάλεσε αισθήματα κατάθλιψης και απογοήτευσης. Ειδικά, για εμάς τις παίκτριες η διακοπή των πρωταθλημάτων μας επηρέασε αρνητικά αλλά έτσι έπρεπε να γίνει».

Η φετινή ΑΕΚ ήταν διαφορετική, αφού δεν πάλεψε για το πρωτάθλημα, αλλά βρέθηκε στο δεύτερο γκρουπ. Η έμπειρη λίμπερο έχει βαρύνουσα άποψη. «Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες πέρασαν από αυτό το στάδιο και επανήλθαν σε πρωταγωνιστικούς στόχους, κάτι που θα συμβεί και με την ΑΕΚ. Η ομάδα έδωσε φέτος έμφαση στις Ακαδημίες και επέλεξε να αγωνιστεί με δυο ξένες παίκτριες και Κύπρια βασική ακραία. Ωστόσο, θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία η προώθηση στην Α Ομάδα της Ειρήνης Ιωάννου που έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα».

Η Ελένη Μοσφιλιώτη κλήθηκε να σχολιάσει εάν θα μείνει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά. Όπως είπε,«αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν θα μείνω στην ΑΕΚ. Ωστόσο, καμιά συζήτηση δεν μπορεί να γίνει λόγω του κορωνοϊού».
Κολλημένη με την Εθνική

Η Μοσφιλιώτη είναι κολλημένη με την Εθνική Κύπρου με πολλά χρόνια προσφοράς. Η ίδια μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ανέφερε ότι είναι πιστή αθλήτρια της Εθνικής αλλά τα φετινά δεδομένα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως να μην τις επιτρέψουν να συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών . Όπως είπε «αγαπώ την Εθνική και θέλω να προσφέρω. Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΠΕ Πέτρος Πατσιάς με ενημέρωσε ότι είμαι στα πλάνα και για τις επόμενες διοργανώσεις και θέλω πολύ να συμμετάσχω».

Η Ελένη Μοσφιλιώτη στα 29 έτη της μπορεί να τοποθετηθεί για το μέλλον του κυπριακού γυναικείου βόλεϊ μετά τον κορωνοϊό. «Θεωρώ» ανέφερε, ότι «ο κορωνοϊός θα επηρεάσει το βόλεϊ κυρίως οικονομικά, αφού κάποιοι χορηγοί ίσως να μην ενδιαφερθούν. Όλα τα αθλήματα ακόμα και το ποδόσφαιρο θα επηρεαστούν πόσο μάλλον το βόλεϊ».

Η διεθνής πετοσφαιρίστρια στο τέλος αυτής της συνέντευξης τονίζει ότι «ο κορωνοϊός είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να κερδίσουμε και εδώ επικεντρώνονται οι προσπάθειές μας.

Πρέπει να μείνουμε σπίτι για να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ