aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ελέγχεται η διαιτησία...»

«Ελέγχεται η διαιτησία…»

Κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων είπε πως ελέγχεται το διαιτητικό τιμ.

«Υπήρχαν δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο που έδειξαν να αντέχουν την πίεση, να δείχνει η καθεμιά τις δικές της δυνατότητες και στο τέλος της μέρας να έχουμε ένα αποτέλεσμα σε σχέση με το τι έδωσαν. Επειδή όμως, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, πρέπει να πούμε πως η τρίτη ομάδα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, αυτή των διαιτητών, ελέγχεται για διάφορες καταστάσεις, και είμαστε περίεργοι για τα κριτήρια με τα οποία έκριναν τις φάσεις που συνέβησαν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια για να τελειώσουμε με την υπόθεση τίτλος. Να το κάνουμε και να αξιοποιήσουμε τη βαθμολογική διαφορά και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τα ματς που απομένουν», είπε ο Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ