aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΕλεύθεροι από την ΑΕΚ οι Κούνας, Σιζόπουλος και Μπιγκς

Ελεύθεροι από την ΑΕΚ οι Κούνας, Σιζόπουλος και Μπιγκς

Τρεις καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στην Πετρολίνα ΑΕΚ είναι ελεύθεροι για να διαπραγματευτούν την μετεγγραφή τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, στους τρεις καλαθοσφαιριστές, υπήρχε όρος στο συμβόλαιο τους, με τον οποίο αναφέρει πως αν ο Αντρέας Λευκαρίτης δεν βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ την φετινή περίοδο τότε αυτόματα θα μείνουν ελεύθεροι.

Έτσι, ως γνωστών την σκυτάλη του προέδρου στην Πετρολίνα ΑΕΚ πήρε ο Βασίλης Σελλάς οπόταν αυτόματα οι τρεις καλαθοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι για να διαπραγματευτούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ, ωστόσο αναμένεται ότι άλλες κυπριακές ομάδες θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ