aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕκτός από το… μωράκι του Κουτσοκούμνη, φάκελο μας έστειλε κι ο Χαραλαμπίδης!

Εκτός από το… μωράκι του Κουτσοκούμνη, φάκελο μας έστειλε κι ο Χαραλαμπίδης!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Σε μία περίοδο… αμηχανίας, περιμένοντας φακέλους για ύποπτους στημένους αγώνες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ το ρίξε στο καλαμπούρι. Και πολύ καλά έκανε, αφού το χιούμορ κάνει καλό, ιδιαίτερα σε στιγμές έντασης.

«Για να σας πω την αλήθεια, σήμερα… πήρα φάκελο. Αλλά από το μωράκι. Για να μου πει πόσο με αγαπά. Της απάντησα ότι τη λατρεύω…», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Τελικά ήρθε φάκελος κι εκείνη την περίοδο και συνεχίζουν  να έρχονται φάκελοι με στοιχήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και με ισχυρές ενδείξεις ότι αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος έχουν χειραγωγηθεί.

Μόνο που πέρα από τους φακέλους της ΟΥΕΦΑ και πέρα από τον φάκελο από το μωράκι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έχουμε και συγκλονιστικές αποκαλύψεις από ποδοσφαιριστές, των οποίων ο χαρακτήρας και το ήθος δεν αμφισβητούνται και είναι γνωστά σε όλους. Όπως για παράδειγμα οι αποκαλύψεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης στη γενική συνέλευση του ΠΑΣΠ.

«Βλέπω στιγμιότυπα και επακριβώς τι κάνει ο καθένας. Βιδώθηκα. Πλέον είμαι τόσο προκατειλημμένος που κάθομαι και βλέπω τα παιχνίδια και λέω “αυτό είναι στημένο” ή “αυτό δεν είναι στημένο”! “Σήμερα έβγαλε λεφτά”, “σήμερα δεν έβγαλε”. Πρέπει να το δούμε με πολλή προσοχή», είπε εξοργισμένος ο «Μπίδης» για τη συμπεριφορά κάποιων, μάλλον συναδέλφων του.

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα μπορούσαμε να το περάσουμε στο ντούκου. Μόνο που ο Χαραλαμπίδης έχει αποδείξει ότι πριν μιλήσει, μετράει τα λόγια του δύο και τρεις φορές. Ένας ποδοσφαιριστής μορφωμένος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, μετρημένος και παράδειγμα προς μίμηση. Για να κτυπάει το καμπανάκι κάτι θα ξέρει…

Κι επειδή, όπως αναφέραμε πιο πάνω το χιούμορ κάνει καλό, εκτός από το… μωράκι του Κουτσοοκούμνη φάκελο μας έστειλε κι ο Χαραλαμπίδης. Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος να τον ανοίξει!

koytso-moraki

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ