aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τα μαζεμένα κρούσματα στο ποδόσφαιρο

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τα μαζεμένα κρούσματα στο ποδόσφαιρο

Σε κατάσταση συναγερμού το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού δαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς αναβολές αγώνων. Ήδη έχουν αναβληθεί οι αγώνες Εθνικός – ΕΝΠ για την 1η αγωνιστική (διεξήχθη σε μεταγενέστερο στάδιο), Σαλαμίνα – Δόξα για την 4η αγωνιστική και Άρης – Εθνικός για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola. 

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν ανακοινωθεί 20 θετικά κρούσματα, ενώ από τον COVID-19 έχει κτυπηθεί και ο Εθνικός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στην ομάδα της Άχνας υπάρχει διψήφιος αριθμός θετικών κρουσμάτων μετά από δεύτερο διαγνωστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Μετά από συνεννόηση του Πρόεδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη αύριο στις 09:00 το πρωί στο Υπουργείο Υγείας για συζήτηση της κατάστασης όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τα μαζικά κρούσματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Μετά την σύσκεψη, αναμένεται να ανακοινωθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ