aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΕκστρατεία από τον ΠΑ.Σ.Π. ενάντια στο Ντόπινγκ!

Εκστρατεία από τον ΠΑ.Σ.Π. ενάντια στο Ντόπινγκ!

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο πολύ σοβαρό θέμα των απαγορευμένων ουσιών και του ντόπινγκ.

Έχει αρχίσει μια εκστρατεία ενημέρωσης με σχετικό έντυπο το οποίο έχει ως τίτλο: «Μην βρεθείς θετικός ούτε κατά λάθος!». Στο έντυπο αυτό υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες αλλά και η ενημέρωση που χρειάζεται να λάβει ο κάθε ποδοσφαιριστής ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η καριέρα του αλλά και η ζωή του!

Αρχή έγινε με την ενημέρωση στις εκπροσώπους ποδοσφαιρίστριες των ομάδων του Γυναικείου Πρωταθλήματος ενώ θα συνεχιστεί η ενημέρωση με τους εκπροσώπους ποδοσφαιριστές των ομάδων Α’ Κατηγορίας. Επίσης το σχετικό ενημερωτικό έντυπο θα σταλεί στις ομάδες για να το παραλάβουν οι ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο της πιο πάνω εκστρατείας ο ΠΑ.Σ.Π. θέλει να υπενθυμίσει τα πιο κάτω: Ντόπινγκ είναι η χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας ή απαγορευμένης μεθόδου χορήγησης ουσίας. Εάν εντοπιστεί ποδοσφαιριστής να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών θα αποκλειστεί από το ποδόσφαιρο. Οι απαγορευμένες ουσίες και μέθοδοι χρησιμοποιούνται συνήθως για να αυξάνουν την απόδοση αλλά ταυτόχρονα θέτουν την υγεία σε μεγάλο κίνδυνο (νευρικές διαταραχές, μυϊκοί τραυματισμοί, καρδιακά προβλήματα, καρκίνος κλπ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ