aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε το ρόστερ

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με την απόκτηση του Σέιν Γκίμπσον (φωτό) έκλεισε το ρόστερ με το οποίο η κυπελλούχος ΑΕΚ θα παρουσιαστεί κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων, Δημήτρης Κουκούρης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έγιναν και μας μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του:

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα, στην οποία πιστεύω ότι θα ήθελε να δουλέψει ο κάθε προπονητής. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας σε αυτήν την ομάδα ως βοηθός, γνώρισα πολύ καλά το περιβάλλον και τις απαιτήσεις. Εννοείται ότι με σκληρή δουλειά, θα κάνω το παν για να πετύχει η ΑΕΚ στους στόχους της».

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου, με τις δυο πρώτες βδομάδες των προπονήσεων να διεξάγονται στη Λάρνακα. Είναι πολύ πιθανόν, όπως η ομάδα μεταβεί για τουρνουά στο γειτονικό Λίβανο (όπως είχε γίνει και προ διετίας), κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι αναφορικά με τη διαδικασία του μονταρίσματος τόσο για την Ευρώπη όσο και για τις εγχώριες διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ