aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕκεί θα ποντάρει για ενίσχυση

Εκεί θα ποντάρει για ενίσχυση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το ρόστερ της ΑΕΚ, για να μπορέσει ο Τσάβι Ρόκα να ενισχύσει την ομάδα του θα πρέπει κάθε κοινοτικός που έρχεται άλλος ένας να φεύγει. Ήδη είναι εκτός πλάνων οι Νίνου, Μαρτσίνιακ, Σαϊθάρ και πιθανότατα ο Ταουντούλ, ο οποίος ίσως να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Ο Ρόκα θέλει να ενισχύσει την ΑΕΚ με έναν ή και δύο τερματοφύλακες, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν αριστερό μπακ, έναν ανασταλτικό μέσο και έναν επιθετικό. Με αυτές τις κινήσεις θα ολοκληρωθεί το μετεγγραφικό πλάνο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή.

Μεγάλο βάρος πέφτει στον επιθετικό. Η προσπάθεια για απόκτηση του Αντρέ Σκέμπρι δεν είναι εύκολη ασφαλώς. Η Ομόνοια θέλει να τον κρατήσει και μόνο αν δεν τα βρουν οι δυο πλευρές θα κινηθούν οι κιτρινοπράσινοι. Ο Ρόκα ψάχνει επιθετικό ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Μεγάλο βάρος πέφτει και στον μέσο και θα γίνει προσπάθεια να κλείσει κάποιος που θα δώσει νέα στοιχεία στην ανάπτυξη της ομάδας. Δεν αποκλείεται σε αυτές τις δυο θέσεις να επενδύσει και τα περισσότερα χρήματα για την ενίσχυσή της η ΑΕΚ. Επίσης, δεδομένη θεωρείται η προσπάθεια να έρθει ακόμη ένας αριστερός μπακ.

Το ενδιαφέρον για τον Αλεξάνδρου είναι δεδομένο, όμως ο Ρόκα ψάχνει και για άλλους ποδοσφαιριστές. Στο κέντρο της άμυνας ίσως αποκτηθεί παίκτης κάτω των 21 χρόνων, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα θα εξαρτηθούν πολλά αν θα φύγουν οι Σαϊθάρ και Ταουντούλ ή αν θα φύγει μόνο ένας εξ αυτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ