aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕίπε το «ναι» ο Ολυμπιακός και έρχεται Κύπρο ο Ίγκορ

Είπε το «ναι» ο Ολυμπιακός και έρχεται Κύπρο ο Ίγκορ

Στην ΑΕΚ στέλνει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ του Ολυμπιακού Πειραιώς, Ίγκορ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται στην Κύπρο την Τετάρτη (18/) για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στην Κύπρο θ’ αγωνίζεται πιθανότατα την επόμενη σεζόν ο 21χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ίγκορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αν και η πρώτη απάντηση των “ερυθρολεύκων” στην ΑΕΚ Λάρνακας ήταν αρνητική, τελικά σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Πειραιά την πρόταση της κυπριακής ομάδας για δανεισμό του Νοτιοαμερικανού. Μάλιστα, την Τετάρτη (18/7) αναμένεται στη Μεγαλόνησο, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να “σφραγίσει” τη μετακίνησή του.

Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από τον Αστέρα. Αγωνίστηκε μόλις δύο φορές,  η μία εξ αυτών στη βασική ενδεκάδα στη Super League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ