aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Είναι το καλύτερο για έναν προπονητή» (pics)

«Είναι το καλύτερο για έναν προπονητή» (pics)

Στόχος είναι και πάλι η νίκη ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ αναφορικά με τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τη Φολγκόρε στο Σαν Μαρίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

«Στο μυαλό μας είναι μόνο να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό και το καλύτερο για μας θα είναι η νίκη – πρόκριση μέσα στο Σαν Μαρίνο. Από την αρχή θα μπούμε στον αγώνα με στόχο να κερδίσουμε. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και το παιχνίδι με τη Φολγκόρε είναι μια καλή ευκαιρία να το αποδείξουμε».

«Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, έχουμε ποιότητα στο ρόστερ και αυτό με ικανοποιεί. Είναι το καλύτερο για έναν προπονητή».

«Αυτή η ομάδα έπαιξε καλή μπάλα την προηγούμενη περίοδο. Είναι μερικές λεπτομέρειες που θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο λαμβάνοντας υπόψη τη χρονική περίοδο που γίνονται οι αγώνες με τη Φολγκόρε. Ωστόσο, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

PHI_0199Δηλώσεις Τρισκόφσκι:

«Παρά το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν θα χαλαρώσουμε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, διότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ