aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕίναι για να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο...

Είναι για να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο…

Κάποιοι πρώην ή τέως πρόεδροι έφεραν στο… χείλος της καταστροφής ολόκληρα σωματεία και κάποια πολιτικά κόμματα (εν έτει 2017) κάνουν κουμάντο σε ορισμένους συλλόγους. ΟΚ, αυτό είναι ένα πράγμα. Πραγματικά, όμως, κάποιες φορές θες να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που διαβάζεις κυρίως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αποφασίζει, που λέτε, ένας παράγοντας να ανοίξει το στόμα του να πει κάποια πράγματα. Εκτός από παραδοχές λαθών και μετάνοιες του ιδίου, κάποιες αποκαλύψεις «καίνε» κι άλλους παράγοντες πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς. Και ξαφνικά, μεγάλη μερίδα οπαδών ρίχνει ευθύνη σε δημοσιογράφους και βλέπουν «κρυμμένες σκοπιμότητες».

Με άλλα λόγια, δεν επικεντρώνονται στα λάθη που έφεραν την ομάδα τους προ του φάσματος της καταστροφής, αλλά ούτε ζητούν επιτακτικά τα εξαλειφθούν τα σαράκια που την τρώνε με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορεί ακόμη να βρει τα πόδια της.

Αντ’ αυτού, τους φταίνε οι δημοσιογράφοι. Αμ, δε, κάποιοι άλλοι -πάρα πολλοί- έχουν την εντύπωση πως ελάχιστα πριν ολοκληρωθεί η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, υπάρχουν ακόμη δημοσιογράφοι ειδικά στον αθλητικό τομέα, που πληρώνονται και μάλιστα αδρά για να δημιουργούν προβλήματα σε ομάδες. Ναι, καλά διαβάσατε…

«Τα παίρνετε χοντρά», μας λένε κάποιοι και αμέσως περνούν στις επόμενες κλισέ υποθέσεις πως υποστηρίζουμε οποιαδήποτε άλλη ομάδα πέραν της δικής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ