aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Είμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση»

«Είμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κλίφτονβιλ, ανέφερε πως είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Χαρακτήρισε την ομάδα του έτοιμη και με αυτοπεποίθηση και ότι όλοι είναι συνειδητοποιημένοι.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα η Κλίφτονβιλ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι τι μπορεί να κάνει. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Περιμένω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Σκεφτόμαστε για τις αλλαγές. Έχουμε άλλη μια προπόνηση, περιμένουμε να δούμε και την κατάσταση του Λαμπάν και αύριο κατά τη διάρκεια της μέρας», είπε αρχικά.

«Ξέραμε τις δυσκολίες όταν πήγαμε στην Ιρλανδία εκτός έδρας και τις συνθήκες με το συνθετικό χλοοτάπητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αντίδραση που είχαμε. Πάμε συνειδητοποιημένοι για αύριο και ξέρουμε τι να περιμένουμε», κατέληξε.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μουρίγιο, δηλώνοντας τα ακόλουθα: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γιατί όλοι περιμένουν να κερδίσουμε και περιμένουν την Σπαρτάκ. Αν σκεφτόμαστε έτσι θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν θα είναι εύκολο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως πάντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για το αν θα είναι πιο ποιοτική και πιο δυνατή η ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι: «Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε. Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουμε πιο έμπειρους παίκτες. Εξαρτάται όμως από εμάς και από τον κόσμο που θα έρχεται. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για το αν ονειρεύεται ανάλογη πορεία με την χρονιά που η ομάδα μπήκε ομίλους: «Σίγουρα, είναι το καλύτερο σε αυτή τη φάση της σεζόν να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία να παίζεις σε ξένες χώρες και να γνωρίζεις άλλες κουλτούρες. Είναι όμως πολύ δύσκολο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Σαν Μαρίνο υπήρχαν δυσκολίες. Είναι πάντα μια εξαιρετική εμπειρία τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να την ζούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ