aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Είχα άγχος για τον Κούσουλο, αλλά ήμουνα σίγουρος»

«Είχα άγχος για τον Κούσουλο, αλλά ήμουνα σίγουρος»

Διαδικτυακή συνέντευξη παραχώρησε ο βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Μηνά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κορυφαία στιγμή που έζησε ως παίκτης, διηγήθηκε μία ιστορία με τον Ανδρέα Μουσκάλλη και έσταξε «μέλι» για τον Ιωάννη Κούσουλο.

Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε

Η κορυφαία στιγμή που έζησες: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Επίσης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όταν σκόραρα το νικητήριο γκολ».

Μια ιστορία που θυμάσαι έντονα: «Με τον Ανδρέα Μουσκάλλη προπονητή στα αποδυτήρια μια μέρα πριν τον τελικό. Μας είπε “εμείς θα βάλουμε γκολ από κόρνερ αύριο”. Θα κάνουμε προπόνηση στις στατικές φάσεις για να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ. Ήταν συγκλονιστικό. Στον τελικό πράγματι σκοράραμε δυο γκολ από στατικές φάσεις».

Τι γνώμη έχεις για τον Κούσουλο; «Ότι εκφράζει τη Νέα Σαλαμίνα είναι εκείνο το παιδί. Έγινε αρχηγός και ηγήθηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε άγχος μέχρι να βρει τα πατήματά του στην Ομόνοια. Ήμουν σίγουρος, αλλά είχα άγχος. Δεν μπορώ να σου πω πόση χαρά νιώθω που παίζει στην Ομόνοια ως βασικός. Μας αντιπροσωπεύει, είναι κόσμημα».

Οι κορυφαίοι παίκτες στην Νέα Σαλαμίνα ποιοι ήταν; «To 2017-18 ήταν ο Καρλάο. Το 2018 -19 ο Βεσελόφσκι και ο Κίνγκλσει και το 2019-20 οι Κορέιρα και Κίνγκλσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ