aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈγραψε... αρνητική ιστορία ο Ιδιάκεθ, τρεις κίτρινες κάρτες και χάνει Απόλλωνα

Έγραψε… αρνητική ιστορία ο Ιδιάκεθ, τρεις κίτρινες κάρτες και χάνει Απόλλωνα

Τρίτη κίτρινη κάρτα δέχθηκε στην τρέχουσα αγωνιστική ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Βάσκος τεχνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Λουκά Σωτηρίου και έτσι ο ρέφερι του έδειξε αμέσως την κίτρινη κάρτα. Υπενθυμίζουμε πως ο Ιδιάκεθ «κιτρινήστηκε» στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Πάφο αλλά και σε αυτό της 4ης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Ιδιάκεθ στο ντέρμπι με την «Κυρία» ήταν στο 18’ όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε τη μπάλα εκτός περιοχής, και από πλευράς των κιτρινοπράσινων υποστηρίζουν πως ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι.

Ο Βάσκος τεχνικός συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών (3) και σύμφωνα με το νέο κανονισμό, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είναι ντέρμπι. Η ομάδα της Λάρνακας θα ταξιδέψει με προορισμό το Τσίρειο όπου θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα (8/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ