Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ...

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ…

Σαν τα πουκάμισα αλλάζουν τους προπονητές οι κυπριακές ομάδες. Ο Γιώτης Εγκωμίτης αποχαιρέτησε το πρωί της Κυριακής (29/12) τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού και έγινε έτσι ο ένατος τεχνικός που απολύεται από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δύο ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας προχώρησαν σε διπλή αλλαγή στη θέση του προπονητή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν με τον Τραμετσάνι, τη θέση του Ιταλού πήρε ο Ντολ και τώρα προσλήφθηκε ο Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε τη σεζόν με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ακολούθως προσέλαβε τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς και πριν περάσουν δύο μήνες επανέφερε τον Κύπριο προπονητή. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήταν από την αρχή του έτους, δηλαδή από την 1/1/2019 σε μία ομάδα και θα βρίσκεται στο πόστο του την 1/1/2020 είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας.

Η επιστροφή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ανακοινώθηκε στις 15 Ιανουαρίου, επομένως δεν μπαίνει στη σχετική κατηγορία.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ