aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ...

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ…

Σαν τα πουκάμισα αλλάζουν τους προπονητές οι κυπριακές ομάδες. Ο Γιώτης Εγκωμίτης αποχαιρέτησε το πρωί της Κυριακής (29/12) τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού και έγινε έτσι ο ένατος τεχνικός που απολύεται από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δύο ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας προχώρησαν σε διπλή αλλαγή στη θέση του προπονητή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» άρχισαν με τον Τραμετσάνι, τη θέση του Ιταλού πήρε ο Ντολ και τώρα προσλήφθηκε ο Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν.

Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε τη σεζόν με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ακολούθως προσέλαβε τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς και πριν περάσουν δύο μήνες επανέφερε τον Κύπριο προπονητή. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήταν από την αρχή του έτους, δηλαδή από την 1/1/2019 σε μία ομάδα και θα βρίσκεται στο πόστο του την 1/1/2020 είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης της Νέας Σαλαμίνας.

Η επιστροφή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ανακοινώθηκε στις 15 Ιανουαρίου, επομένως δεν μπαίνει στη σχετική κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ