aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈφυγε με φορείο ο Δημητρίου, σκόραραν δευτερόλεπτα μετά οι Κροάτες (vid)

Έφυγε με φορείο ο Δημητρίου, σκόραραν δευτερόλεπτα μετά οι Κροάτες (vid)

Αναγκαστική αλλαγή για την Εθνική Κύπρου στο 39’ του αγώνα με την Κροατία στη Ριέκα για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Δημήτρης Δημητρίου ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς σε μία προσπάθειά του να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι και έμεινε στο έδαφος.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Κύπρου διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι στη θέση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα πέρασε ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Προτού καλά – καλά περάσει ένα λεπτό στο παιχνίδι οι Κροάτες κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πάσαλιτς στο 40’.

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κύπρου και ολιγωρία στην άμυνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο μέσος της Αταλάντα έγινε δέκτης της μπάλας όταν ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έκανε κεφαλιά προς τα πίσω λανθασμένα και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα αφού πέρασε πάνω από το σώμα του Μιχαήλ, ο οποίος δεν πρόλαβε καν να αγγίξει την μπάλα και παραβιάστηκε η εστία του.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ