Εφτά πορίσματα και μια επιστολή στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας. Όπως ανέφερε στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η Πωλίνα Ευθυβούλου από τον Φεβρουάριο του 2022 μέχρι σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού έχει στείλει εφτά πορίσματα στη Νομική Υπηρεσία και μια επιστολή. Σε τέσσερις από αυτές έχει επιβληθεί ποινή (πρόστιμο) μέχρι 900 ευρώ ενώ άλλες τρεις υποθέσεις εκκρεμούν.
Όσα δήλωσε η Πωλίνα Ευθυβούλου της Νομικής Υπηρεσίας:
«Από το 2017 επισημάναμε προβλήματα στην διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου. Τους είπαμε να φέρουν ειδικούς από την ΟΥΕΦΑ, για να υπάρχει εμπειρογνωμοσύνη. Εντοπίσαμε κενά, και δεν θα πω για τις παρακολουθήσεις. Πρόσφατα, έλαβα οδηγίες και ετοιμάστηκε ένας οδηγός προς τις ανακριτικές αρχές πως να βγάζουν σωστά εντάλματα, για να αποφεύγονται λάθη. Πάντα γίνονται λάθη και αυτό γίνεται για να τα περιορίσουμε.
Έχουμε πάρει πόρισμα ημερομηνίας τέλη του 2020 και στάλθηκε αρχές του 2021 στην Αστυνομία. Έχουμε πάρει πόρισμα που αφορούσε φάκελο της ΟΥΕΦΑ τον Φεβρουάριο του 2022 και στάλθηκε στην Αστυνομία τον Μάιο του 2022. Έχουμε πάρει επιστολή τον Απρίλη του 2022 και στάλθηκε στην Αστυνομία τον Οκτώβριο του 2022. Επίσης έχουμε επιστολή μετά από δυο μήνες. Επίσης πόρισμα του 2022 στάλθηκε στην Αστυνομία. Στάλθηκε πόρισμα που δεν αφορούσε το ποδόσφαιρο αλλά άλλο άθλημα τον Μάιο του 2023 και αποστάληκε μετά στην Αστυνομία.
Για τις τέσσερις περιπτώσεις επιβλήθηκε ποινή και οι άλλες τρεις υποθέσεις εκκρεμούν».














