aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕύκολα, απλά και ωραία πήρε αέρα τριών γκολ η ΑΕΛ

Εύκολα, απλά και ωραία πήρε αέρα τριών γκολ η ΑΕΛ

 

Εκεί που δυσκολευόταν η ΑΕΛ να γίνει δημιουργική, κατάφερε με κεφαλιά του Σάντος να αξιοποιήσει μπαλιά του Τεϊσέιρα και να πάρει προβάδισμα. Ένας κεντρικός αμυντικός σέντραρε και ένας αριστερός μπακ σε ρόλο επιθετικού σκόραρε. Κεφαλιά, πάντως, που θα ζήλευαν κορυφαίοι επιθετικοί. Με δύναμη και σημαδεύοντας τη γωνία. Εκεί που πήγε η μπάλα δεν μπορούσε ο Μολ να αποτρέψει το γκολ, παρά την προσπάθειά του.

Από το 29’ που πήρε προβάδισμα η ΑΕΛ μέχρι και το 44’ που κέρδισε το πέναλτι, δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρία παρόλο που είχε επιβάλει πλήρως το ρυθμό της.  Τελικά, όμως, ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ απέφερε την ανατροπή του Τόρες από τον Γκονθάλεθ και τον καταλογισμό του πέναλτι. Ο Μαέ εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΑΕΛ με το τέλος του ημιχρόνου, σ’ ένα σημαντικό χρονικό σημείο.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο (49’), η ΑΕΛ κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Μαέ από τον Λαφράνς. Ο Βέλγος επιθετικός εκτέλεσε (50’), ο Μολ τον «ψάρεψε» αυτή τη φορά και απομάκρυνε όμως στην επαναφορά της μπάλας ο Μαέ με σουτ σκόραρε. Έκανε το 3-0 και έδειξε ξεκάθαρα ποια ομάδα θα είναι ο νικήτρια της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ