aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έχουμε φιλοδοξίες για κάτι καλό»

«Έχουμε φιλοδοξίες για κάτι καλό»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ και φυσικά την πρόκριση έμεινε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και ότι περάσαμε στον 3ο προκριματικό γύρο. Το  σκορ νομίζω είναι μικρότερο με βάση τις ευκαιρίες. Δεν ήμασταν σωστοί στα τελειώματα. Κάναμε καλή όμως δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Είναι αλήθεια ότι σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αυτό όμως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε 6-7 ευκαιρίες για να πετύχουμε κι’ άλλα γκολ. Προσπαθήσαμε και δείξαμε τη φιλοδοξία να πετύχουμε όσα μπορούσαμε και αυτό μου αρκεί».

Για την αλλαγή συστήματος: «Το δεύτερο ημίχρονο φέραμε τα μπακ μας ψηλά και προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Στα συστήματα αυτό που μετρά είναι η αγωνιστική συμπεριφορά. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε επιλογές. Χαίρομαι που οι παίχτες ανταποκρίνονται και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε σύστημα».

Για την επόμενη αντίπαλο Σπάρτακ: «Πλέον, σκεφτόμαστε αποκλειστικά την ομάδα. Είναι από τις καλύτερες και πιο δυνατές ομάδες που θα μπορούσε να μας τύχει. Είμαστε και εμείς, όμως, σε καλή κατάσταση και έχουμε φιλοδοξίες για κάτι καλό στην Ευρώπη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ