aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ο ΑΠΟΕΛ, αλλά...»

«Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ο ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ. Ο Θεόδωρος Αντωνίου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον αποψινό παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το αρχικό του σχόλιο: «Απόψε αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο ματς, και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα. Έδωσαν μεγάλη μάχη στο παρκέ, ενώ υπήρχαν και οι δυσκολίες».

Για το ότι η ΑΕΚ ανέβηκε επίπεδο: «Ευχαριστούμε τον ΑΠΟΕΛ για τα καλά του λόγια, έχουμε κάνει καλή δουλειά το καλοκαίρι, πέρσι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική αλλά τερμάτισε στην 5η θέση και φέτος στοχεύουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων φούτσαλ: «Είναι πολύ σημαντική η προβολή του αθλήματος μας, και με τον ερχομό ξένων φουτσαλιστών αλλά και με την βελτίωση των Κυπρίων, θεωρώ ότι η προβολή μόνο καλό θα μας κάνει. Είναι άθλημα το οποίο αναβαίνει συνεχώς».

Ο στόχος της ΑΕΚ: «Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν έχουμε θέση ως στόχο τον τίτλο, αλλά να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια».

Για τον ΑΠΟΕΛ και το αποψινό παιχνίδι: «Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ο ΑΠΟΕΛ αλλά παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Αναμένουμε περισσότερο κόσμο από την πρεμιέρα για να μας σπρώξει σε μια ακόμα νίκη. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ