aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈχει ντέρμπι στη Λεμεσό

Έχει ντέρμπι στη Λεμεσό

Το κλασικό ντέρμπι της Λεμεσού, μεταξύ του Απόλλωνα και της Robo Markets ΑΕΛ δεσπόζει του αυριανού προγράμματος της 5ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Απόλλων Αρένα» και όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά έχει τη δική του αίγλη και σημασία.

Οι δυο ομάδες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ισοβαθμούν με 9 βαθμούς, μετρώντας από μια ήττα και απόψε θέλουν το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να ανοίξουν τη μεταξύ τους ψαλίδα. Οι «γαλάζιες» θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, απέναντι στις «γαλαζοκίτρινες» που φέτος θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.

Στο Κίτιον, η πρωτοπόρς Τεχνοοίκια ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό της, και αντίπαλός της θα είναι ο ουραγός Εθνικός Λατσιών. Οι «κιτρινοπράσινες» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, όμως πρέπει να το αποδείξουν και στο παρκέ, κόντρα σε μια ομάδα που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό..

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο ΑΤΙ, εκεί όπου η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Οι δυο προσφυγικές ομάδες μπορούν να παίξουν καλό βόλεϊ και έχουν σχεδόν τον ίδιο στόχο στη φετινή σεζόν, που είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.Τέλος, στη σάλα της Δερύνειας θα πραγματοποιηθεί τοπικό ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που… καλλιεργούν το γυναικείο βόλεϊ. Η Δερύνεια και το ΘΟΪ Αυγόρου θα τα πουν σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται για να πάρουν βαθμούς και να ανέλθουν βαθμολογικά.

Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ