aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈχει μετεγγραφική… πέραση και στην Κύπρο ο Γκάλο

Έχει μετεγγραφική… πέραση και στην Κύπρο ο Γκάλο

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ, Ροντρίγκο Γκάλο μετά από μια τετραετία στην ΑΕΚ, αποτελεί πλέον παρελθόν για τους κιτρινόμαυρους. Στα 32 του όμως, αποτελεί ακόμα ένα ελκυστικό «πακέτο» για ομάδες της Superleague, αλλά και της Κύπρου σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την ελληνική μανατζερική πιάτσα.

Η ποιότητά του και τα φαρμακερά κτυπήματά του στις στατικές φάσεις φαίνεται πως θα του δώσουν το… εισιτήριο για τον νέο του σταθμό, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε στο ελληνικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, μετά τους Παναιτωλικό και ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γκάλο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Άρη όπως γράφεται στην Ελλάδα, αλλά και κάποιας κυπριακής ομάδας από αυτές που διαθέτουν άνεση οικονομική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο παίκτης διαθέτει υψηλό κασέ. Όσες ομάδες ψάχνονται για φθηνές και ποιοτικές λύσεις, ο Βραζιλιάνος είναι ιδανικός στον ρόλο αυτό μετρώντας 5 γκολ και 21 ασίστ σε 136 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ