aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕμπλέκουν ξανά Φαράζ με Ολυμπιακό: «Είπε τα καλύτερα ο Μοντεστό»

Εμπλέκουν ξανά Φαράζ με Ολυμπιακό: «Είπε τα καλύτερα ο Μοντεστό»

Ξανά μανά στην Ελλάδα για Ολυμπιακό και Ιμάντ Φαράζ. Νέο δημοσίευμα του «SDNA.gr» εμπλέκει εκ νέου το όνομα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με μετεγγραφικά σενάρια με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα, ο πρώην αρχισκάουτερ των ερυθρολεύκων Φρανσουά Μοντεστό έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για τον Φαράζ. Το report θα παραλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, από τον οποίο θα εξαρτηθεί αν οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση απόκτησης του ποδοσφαιριστή, σημειώνεται.

Το δημοσίευμα:

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον Γάλλο εξτρέμ της ΑΕΚ Λάρνακας και την εμπλοκή του άλλοτε Sport Director και αρχισκάουτερ της πειραϊκής ομάδας.

Ο Αντόνιο Κορδόν ανέλαβε δράση και δουλεύει σύμφωνα με τους δικούς του «νόμους» στον Ολυμπιακό.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας έχει αναλάβει «επ΄ώμου» την υπόθεση του νέου προπονητή και του κόουτς που θα παραλάβει το «φύλλο πορείας» με προορισμό το Ρέντη.

Εκτός όμως από τον επόμενο «εκλεκτό» του πάγκου, ο 59χρονος Ισπανός διατηρεί υπό πλήρη έλεγχό και θα «φιλτράρει» όλες τις υποθέσεις που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο νέος μεταγραφικός «ιθύνοντας νους» του Ολυμπιακού θα πετάξει στην θάλασσα του Πειραιά το σκάουτινγκ και την προεργασία που έχει γίνει από πλευράς «ερυθρόλευκων» πριν από τη δική του άφιξη στο λιμάνι.

Οι scouts του κλαμπ τσέκαραν διάφορες περιπτώσεις παικτών στην προ Κορδόν εποχή κι όλοι αυτοί θα επαναξιολογηθούν από το νέο τεχνικό διευθυντή.

Ένας εξ αυτών και ο Ιμάντ Φαράζ.

Το SDNA αποκάλυψε το report που κυκλοφορεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού (καθώς και του Παναθηναϊκού) για τον Γάλλο εξτρέμ της ΑΕΚ Λάρνακας και προϊόντος του χρόνου, τα κυπριακά media έβαλαν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στην ατζέντα της πειραϊκής ομάδας εν όψει καλοκαιριού.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται και στα δύο «φτερά» με μεγάλες ικανότητες στο ένας εναντίον ενός, διεισδυτικός, ταχύτατος με υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Την τρέχουσα σεζόν γράφει στο κοντέρ 6 γκολ και 7 ασίστ σε 45 παιχνίδια με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό έχουν λάβει τις καλύτερες… συστάσεις για τον Ιμάντ Φαράζ από ένα παλιό στέλεχος της ομάδας και άριστο γνώστη της γαλλικής αγοράς.

Και το όνομα αυτού, Φρανσουά Μοντεστό.

Ο άλλοτε αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού (νυν Sport Director στην ιταλική Μόντσα) έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στα παιδιά του Πειραιά για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας.

Κι έτσι άλλωστε οι Πειραιώτες έκαναν focus στην περίπτωσή του Φαράζ και προχώρησαν σε σκάουτινγκ για λογαριασμό του.

Μένει να φανεί εάν πίσω απ΄ το θετικό report του Μοντεστό θα…στοιχηθεί και ο Κορδόν και θα υπάρξει ή όχι έμπρακτο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γάλλο εξτρέμ το φετινό καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ