aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕΑΚ: Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες

ΕΑΚ: Σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες

H ΕΑΚ σε συνεργασία με το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ διοργανώνουν σεμινάριο διαιτησίας με έμφαση στις τελευταίες αλλαγές διαιτησίας και νέες οδηγίες στους διαιτητές.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των αθλητικών συντακτών όλων των μέσων ενημέρωσης για τις βασικές αλλαγές στους κανονισμούς και στις νέες οδηγίες που θα πάρουν οι διαιτητές, για σωστή κρίση και ερμηνεία των αποφάσεων των διαιτητών.

Το σεμινάριο θα γίνει από τον υπεύθυνο εκπαίδευσης των διαιτητών Χιου Ντάλλας οποίος είναι και μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ,παρουσία και του προέδρου της Επιτροπής διαιτησίας της ΚΟΠ Άλαν Σνόντι.

Το σεμινάριο θα γίνει την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ. Θα έχει διάρκεια 45-60 λεπτά και ακολούθως θα είναι στη διάθεση των αθλητικών συντακτών ο Ντάλας για να απαντήσει σε ερωτήσεις, απορίες ή διευκρινήσεις που θα ζητηθούν.

Το σεμινάριο είναι πολύ σημαντικό γιατί έγιναν αρκετές αλλαγές και θεωρούμαι απαραίτητη την παρουσία όλων των μελών της ΕΑΚ. Ιδιαίτερα συνάδελφοι που κάνουν μεταδόσεις αγώνων είτε από την τηλεόραση είτε από το ραδιόφωνο, παρουσιάζουν εκπομπές όπου αναλύονται φάσεις και γενικά ασχολούνται με αμφισβητούμενες φάσεις, επιβάλλεται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και συνεργάτες αθλητικών εκπομπών για ανάλυση φάσεων ενώ θα προσκληθούν και οι υπεύθυνοι των γραφείων τύπου των ομάδων Α’ Κατηγορίας.

Παρακαλώ για καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου όπως ενημερώσετε για την παρουσία σας τη γραμματέα της ΕΑΚ στο τηλέφωνο 70008242 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ